Teeez Cosmetics Hypnoteeez

Teeez Cosmetics HypnoteeezDeze week ontving ik echt een geweldig leuk voorproefje van de nieuwe Teeez Cosmetics Hypnoteeez lijn. Het merk zelf kende ik van blogs maar ik had het zelf nog nooit geprobeerd, en nu mag Brutsellog een aantal artikelen uit de Hypnoteeez lijn en de Diva Darkness Mascara’s uitproberen. Beide lijnen komen deze maand, mei, in de winkel!

In een zwart voile zakje zaten 2 mascara’s, 2 eyeshadows en 2 potjes pigment poeders. Wat al direct op viel was de kleurrijke verpakking van deze lijn. Hier wordt je gewoon vrolijk en ook een beetje hebberig van! Gelukkig hebben we bij ons in het dorp een winkel die Teeez verkoopt. Brutsellog gaat binnenkort de volgende producten testen:

Teeez Silky Fantasy Eyeshadow
Deze zijdezachte oogschaduw is in 8 sprankelende kleuren te verkrijgen. Helder en licht reflecterend, waardoor je ogen echt gaan schitteren. De Silk Fantasy Eyeshadow is longlasting.
Adviesprijs: 4,79

Teeez Cosmetics Hypnoteez testdingetjesTeeez Magic Pigment Powder
Dit is een losse pigment poeder die je goed kan gebruiken als oogschaduw, maar ook als een subtiele highlighter om bijvoorbeeld je wangen of decolleté te accentueren. Daarnaast kan je met deze losse poeder ook creatief aan de gang gaan door kleuren te mengen en zo je eigen favoriete kleur te creëren.
Adviesprijs: 5,29

Teeez Full & Flirty Volume Mascara
Deze Full & Flirty Volume Mascara komt uit de Diva’s Darkness mascara lijn. Deze mascara geeft de wimpers een extreme volume door de unieke formule en de dikke kegelvormige borstel (zonder klontjes bij het aanbrengen!). Deze mascara is in 3 kleuren verkrijgbaar, sexy (zwart), cool (blauw) en free (groen).
Adviesprijs: 5,99

Teeez Ssshocking Lenght Mascara
Ook uit de Diva’s Darkness mascara lijn is deze Ssshocking Length Mascara. Deze mascara zorgt voor zichtbaar langere wimpers. Door een speciaal gebogen borsteltje krijgen zelfs je kortste wimpers een laagje mascara. Deze mascara is in 2 kleuren verkrijgbaar, sexy (zwart) en gutsy (bruin)
Adviesprijs: 5,99

Wat goed is om te weten dat de make-up en mascara’s van Teeez parfum vrij zijn, dermatologisch getest en dierproef vrij zijn. Daarnaast is de make-up hypo-allergeen! Helemaal goed dus!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.