Palmer’s Cocoa Butter Formula

Palmer's Cocoa Butter FormulaBinnenkort gaat Brutsellog een aantal Palmer Skin Care producten uit de Cocoa Butter Formula lijn testen. Zelf kende ik Palmer’s Cocoa Butter Formula nog niet, maar een collega wel, zij haalde het weleens bij speciaalzaken. Bladerend door Amerikaanse fashion magazines kwam ik wel wat advertenties tegen, dus mijn nieuwsgierigheid werd gewekt.

De Cocoa Butter Formula was de eerste lijn van Palmer’s en door kennis heeft Palmers haar lijnen uitgebreid met onder andere de ‘Olive Butter Formula’ en ‘Coconut Oil Formula’. Palmer is in de Verenigde Staten een vertrouwd begrip bij verschillende generaties. In Nederland is de Palmer’s Cocoa Butter Formula nog niet heel bekend, maar daar gaat verandering in komen, want het merk gaat ook langzaam maar zeker Nederland veroveren. Van de onderstaande producten kan je hier binnenkort een review vinden:

Cocoa Body Butter Ultra Moisturizing Cream
Deze crème heeft vitamine E voor een goede hydratatie. Deze rijke, vochtinbrengende formule, smelt in je huid en maakt je huid glad en zacht. De Cocoa Body Butter is perfect voor een droge tot zeer droge huid.
Een pot van 170 gram Palmer’s Cocoa Body Butter Ultra Moisturizing Cream kost 6,99

Cocoa Butter Formula
De Cocoa Butter Formula met vitamine E verzacht en camoufleert vlekjes en littekens, denk bijvoorbeeld aan striae of pigmentvlekjes. Deze formule verstevigd en is hydraterend voor de zeer droge huid en is zelfs te gebruiken als after sun. Ook deze formula is perfect voor de zeer droge huid.
Een pot van 100 gram Palmer’s Cocoa Butter Formula kost 4,99

Cocoa Butter Formula Lotion
De Cocoa Butter Formula Lotion met vitamine E verzacht en camoufleert vlekjes en littekens. Deze formule verstevigd en is hydraterend voor de droge tot zeer droge huid. De lotion is makkelijk te gebruiken voor het hele lichaam en kan ook gebruikt worden als after sun.
Een fles Palmer’s Cocoa Butter Formula Lotion kost 4,99

Cocoa Butter Formula geconcentreerde crème
Deze crème is ideaal voor extra droge plekken zoals handen, knieën en ellebogen. De crème verstevigd en is hydraterend voor de droge tot zeer droge huid.
Een tube Palmer’s Cocoa Butter Formula geconcentreerde crème kost 2,99

Wat opvalt is de aanwezigheid van de chocolade/ cacao geur, geen wonder dat het ‘Cocoa Butter Formula’ heet. De flesjes zijn qua design niet echt bijzonder, misschien typisch Amerikaans. In ieder geval gaat er nu getest worden, dus binnenkort meer!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Palmer’s Cocoa Butter Formula

  • maandag, 16 mei 2011 om 9:50
    Permalink

    Ik heb deze producten ook ontvangen, vind ze tot nu toe erg prettig.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.