OV-Hanger

OV-Hanger logo OVhangerJe kent het misschien wel, trein komt er aan, je wilt hem halen en dan … ben je je ov-kaart kwijt om in te checken. Pas na lang zoeken vind je hem onder in je tas, kan je inchecken maar gaan net de deuren van de trein dicht. Bij de webshop OV-Hanger is daarvoor een oplossing te koop, namelijk, zoals de naam van de webshop luidt, de OV-Hanger.

OV-Hanger BruinDe hanger is een soort van label, die je aan je sleutelbos of iets dergelijks kan klikken en waar precies je OV-chipkaart (of personeelspas bijvoorbeeld) in past. Als je gecontroleerd wordt hoef je de kaart er niet uit halen, de scanner kan de gegevens gewoon lezen. Let wel op dat je niet twee pasjes in de OV-hanger doet, zoals je personeelspas. Doordat zo’n pas vaak een ander systeem heeft kan dit bij controle een probleem geven, waarbij je ov-chipkaart niet herkent wordt.

Naast de OV-hanger komt de webshop OV-hanger met andere handigheidjes voor onder andere je ov-chipkaart zoals de lanyard (keycord) en de flexibele pashouder. De OV-hanger is er in 4 kleuren, bruin, cognac, wit en zwart, en kost nu 9,99.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.