Libelle Zomerweek 2011 ‘Summer Garden’

Libelle Zomerweek 2011 'Summer GardenAfgelopen vrijdag kreeg ik plotseling twee tickets voor de Libelle Zomerweek in mijn mailbox. Ik had die week mee gedaan met een winactie bij uit de nieuwsbrief van de NS en klaarblijkelijk had ik kaartjes gewonnen. De kaartjes waren alleen geldig op de laatste dag van de Libelle Zomerweek, dus zijn we op zondag, gewoon met de auto, richting Almere vertrokken. Het was niet zo’n super weer dus stond er nog geen file om 1/2 12.

Zelf was ik nog nooit op de Libelle Zomerweek geweest, en eigenlijk was ik van plan om wat foto’s te nemen, maar het was best druk binnen en veel dringen, weinig gelegenheid om foto’s te maken. Het was gewoon meelopen met de meute en hopen dat je soms wat kon zien of ergens bij kon komen, en dan was het nog geeneens één van de drukste dagen.

Wat is de Libelle Zomerweek?
De Libelle Zomerweek is eigenlijk een soort van huishoudbeurs maar dan in de open lucht met allemaal strandtenten. Er waren veel standjes met kleding, verzorgingsartikelen, eten en evenement-dingen. Waar je iets gratis kreeg of kon proeven, zoals bij Loods 5, stonden er rijen dik. Die dus maar snel voorbij gelopen. Voor de diverse workshops die er gehouden werden kon je je inschrijven bij een balie, daar was al snel een rij en de workshops zaten al snel vol. Bij de Libelle Academy kon je ook binnenlopen voor workshops, toen ik er zondag was was het sleutelhangers maken. Ook de DA Mazzeltassen, een tas die je voor een x-bedrag kon kopen met allerlei verrassingsspulletjes er in waren binnen no time uitverkocht (je wist eigenlijk geeneens wat je kocht). Goed waren de toiletten of zoals ze eigenlijk heetten de ‘FA opfrispunten’, schoon en fijne FA zeep en deodorant. De restaurants werden door La Place gerund.

Wat heb ik gescoord?
Dr. Oetker Cupecake versierpakketEigenlijk heb ik vrij weinig gekocht op de Libelle zomerweek. Ik wilde persé een cupcake versierpakket van Dr. Oetker met gekleurd marsepein, cupcake topping, zilveren parels en cupcake uitsteekvormpjes, die ik had zien staan in de Libelle Zomerweek programmagids. Ik had een bon voor gratis Sanex deo, ook altijd lekker en daar was het rustig, dus een bus deodorant gehaald. Verder bij de Friesland stand een Frysk kookboekje meegenomen en dat was het wel.

Wat heb ik op de Libelle Zomerweek gedaan?
We hebben wat rond gelopen en bij verschillende standjes gekeken. Ik heb mij niet opgegeven voor workshops, dan zit je zo aan een tijd vast, al leek de workshop cupcake versieren wel erg leuk. We hebben geproefd bij Arla van hun drinkyoghurt en Boboli focaccia. Tijdens de lunch hebben we gegeten bij een La Place, een broodje kruidenkaas voor Michel en een broodje beenham voor mij. Toen begonnen langzaam wat druppels te vallen en enorm te waaien. Na het broodje nog even de laatste stands bekeken en gekeken wat er in de grote tent was. Rond 1/2 2 hebben we ons naar de uitgang begeven om naar huis te gaan. Daar stonden de doorgewinterde Libelle Zomerweek bezoekers al in grote getale om de goodiebag op te halen om vervolgens weer om te draaien om weer verder te shoppen, anders waren de goodiebags al op als je weg ging vertelde iemand mij, uhm oké …?! Wat wel raar was, was dat je bij de uitgang zag dat je voor het parkeren moest betalen en ergens anders weer een kaartje moest kopen. Handig als je e-tickets hebt.

Libelle Zomerweek 2011 'Summer Garden' goodiebagDe Libelle Zomerweek Goodiebag
In ieder geval was de goodiebag leuk gevuld met een pot Vichy liftactiv, 2 blikjes Wieckse Witte, 2 Dove Proefmonstertjes, Maggi bouilloncupje, Conimex sweet chilli saus, pakje Tempo zakdoekjes, 1 pakje Appelsientje, een Libelle en Margriet (en ik ben nog wel wat vergeten, zoals al die kortingsbonnen…). De tas is sowieso wel leuk, met die kip en roze bloemen erop.

Maar of ik nog een keer ga? Denk het niet, ga dan liever gewoon shoppen in de stad. Dan maar geen goodiebag, gratis spulletjes, kortingen, optredens en dergelijke (al krijg je dit soort dingen ook weleens tijdens het shoppen).

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.