Dove Repair Therapy

Dove Repair Therapy IntenseDonderdag 12 mei kreeg ik een bericht dat ik mijn Yunomi kwartaalcadeau af kon halen bij een Kiala punt. Dit is een nieuwe werkwijze van Yunomi, scheelt de postbode weer een aantal keren voor niets aan bellen. Op vrijdag de 13de heb ik het pakketje snel gehaald, het afhaalpunt lag op fietsafstand midden in het centrum van het dorp. Deze keer had Yunomi een Dove-haarpakket samengesteld met producten uit de Dove Repair Therapy-lijn. Dat wordt dus weer mijn haar verwennen met drie fijne producten, één shampoo en twee verschillende conditioners. Mijn haar gaat verwend worden met deze producten:

Dove Repair Therapy Intense Repair Shampoo
Deze shampoo met allerlei geavanceerde technologieën zorgt voor een intensief herstel van interne beschadigingen van je haar. Het herstelt je haar van binnenuit. Oké, ik wist niet dat shampoo in je haar trok, naar mijn idee doet het alleen iets met de buitenkant van je haar.

Dove Repair Therapy Intense Repair Dagelijkse Intensieve Conditioner
Deze conditioner kan je dagelijks gebruiken en zorgt voor een voedende werking die je haar ook van binnenuit hersteld. De conditioner wordt diep in je haar opgenomen en zorgt voor zijdezacht en glanzend haar.

Dove Repair Therapy Intense Repair Conditioner Verzorgingsmasker
Eigenlijk dacht ik van deze dat dit ook een conditioner was, maar het blijkt een snelwerkend verzorgingsmasker te zijn. Door de intense werking wordt je haar voorzien van de verloren proteïne en maakt dat je weer zeven dagen lang mooi en gezond haar hebt. Deze conditioner/ verzorgingsmasker kan je eventueel ook elke dag gebruiken.

Sowieso vind ik de Dove shampoos fijn in het gebruik, alleen vraag ik mij af of wat er beloofd wordt of het ook in werkelijkheid zo werkt. Dat betekent dus uitproberen!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Dove Repair Therapy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.