fifteen roze bakfiets fifteen keuken

hapjes uit de keuken van fifteen nog een keer de keuken

Vandaag mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van Jamie Magazine NL, de Nederlandstalige versie van het populaire magazine wat Jamie Oliver in 2008 met veel succes in Groot Brittannië heeft gelanceerd, en die ik daar nog speciaal heb gekocht. Afgelopen maandag hoorde ik pas dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, nou daar neem ik wel vrij voor! Fifteen, een nieuw magazine … dat maak je maar 1x mee toch.

kunst in fifteen lege zaal in fifteen...

verse pasta maken verse pasta vullen

Fifteen was voor de lancering even gesloten, maar in de keuken was grote bedrijvigheid, allerlei hapjes en dergelijke werden gepresenteerd, maar na het feestje ging Fifteen weer gewoon open voor andere gasten, dus de voorbereiding was in volle gang, zoals deze verse pasta die in een handomdraai werd gemaakt, zo snel kan ik het niet en zal ik ook niet zo snel onder de knie krijgen.

het begint!! victoria koblenko gaat presenteren

de uitgever en nog een keer de uitgever

Het duurde even, maar dan begint het echt, de presentatie van het magazine, gepresenteerd door Victoria Koblenko. Uiteraard wordt de uitgever geïnterviewd over het mooie magazine.

hoofdredactrice nl en de chief editor van Jamie UK, Andy Harris

Andy Harris eerste exemplaar Andy Harris

Andy Harris interview Jamie vanuit Wales, hij kon er niet bij zijn

De hoofdredactrice heeft het allereerste nummer uitgereikt aan Andy Harris, de hoofdredacteur van Jamie Magazine UK, Jamie sprak via een filmpje nog toe. Hij kon er helaas niet bij zijn want hij moest filmen in Wales voor de Olympische Spelen in 2012 (zo jammer dat hij er niet bij was).

Het eerste echte nummer een hapje uit de keuken van fifteen

goodiebag op weg naar huis De inhoud van de Goodiebag

En dan heb ik het eerste nummer in handen! De cover kwam me al bekend voor, een Engels nummer had dit ook al, maar het is overigens niet een één op één kopie van het origineel, er staan ook unieke Nederlandse reportages in, binnenkort meer over het magazine, eerst even op mijn gemak lezen! Wist je trouwens dat Jamie Magazine ook in het Duits verkrijgbaar is? Na nog een hapje en een drankje ben ik met een leuke goodiebag naar huis gegaan! Binnenkort staat Jamie gewoon op mijn fornuis!

Het eerste nummer van Jamie Magazine is vanaf morgen, 19 mei 2011, en kost 5,95 (een stukje goedkoper dan het Engelstalige magazine!)

0
(Visited 8 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Lancering Jamie Magazine NL”

  1. Eigenlijk schandalig dat hij dan de moeite niet neemt om de lancering te doen op een dag dat hij er wel kan zijn. Dat ben je dan toch eigenlijk verplicht aan je fans

    1. Ik vond het inderdaad wel erg jammer, had hem wel in levende lijve willen ontmoeten. Hij was toen al druk met opnames voor de promotie van de Olympische Spelen van 2012 in London… Nederland is ook maar een klein landje waarschijnlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *