THERME Skincare Lomi Lomi Shower Gel

THERME Skincare Lomi Lomi Shower GelTHERME Skincare wil met haar producten de wereldwijde filosofieën, inspiratie van de natuur en wetenschappelijke inzichten combineren tot fijne producten in de badkamer. De THERME Skincare producten staan voor een wereld van verwennen en verzorgen, het kuren in je eigen badkamer eigenlijk. Voor deze test heb ik de THERME Skincare Lomi Lomi Shower Gel uitgetest. De lomi Lomi lijn is gebaseerd op een beautygeheimen onthuld door Tahitiaanse vrouwen.

Hoe Ruikt Het, Hoe voelt het?
De geur van de THERME Skincare lomi lomi showergel is duidelijk aanwezig, niet een geur die snel vervliegt. Het ruikt naar kokosnoot en paradijselijke bloemen, volgens de verpakking fangipanibloesem. De shower gel is wat aan de dunne kant. Je hebt niet veel nodig, je kan er dus lekker lang mee doen. De Lomi Lomi shower gel is overigens pH-neutraal en zeepvrij.

Wat vind ik er van?
De geur van de Lomi Lomi shower gel vond ik fijn, een frisse geur. De shower gel vond ik zelf wat aan de dunne kant het was meer een soort van shower milk, dat het wat dunner is heeft weer als voordeel dat er niet veel achterblijft als de tube leeg is. Na gebruik hoef je niet persé een bodylotion te gebruiken, de Lomi Lomi shower gel hydrateert de huid precies genoeg. Een fijn product en in ieder geval geen standaard ‘douchegel’ geur, maar net wat specialer.

Zijn er nog meer producten in de THERME Skincare Lomi Lomi lijn?
Ja zeker, in de Lomi Lomi lijn kan je ook nog kiezen voor de Lomi Lomi milk bath, Lomi Lomi bodymelt, Lomi Lomi shower scrub en de Lomi Lomi massage olie. Keuze genoeg om jezelf lekker te verwennen met een tropische kuur.

Wat kost het?
Een tube van 200 ml kost 4,29. Regelmatig zijn er aanbiedingen bij de drogist te vinden!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.