Mini Shopaholic door Sophie Kinsella

Mini Shopholic - Sophie KinsellaAlweer een boek met de shopverslaafde Becky Bloomwood in de hoofdrol. Inmiddels is zij getrouwd met Luke Brandon en is hun dochtertje Minnie alweer een peuter, en wat voor een. De shop-genen heeft zij van haar moeder geërfd, shoppen in webwinkels geen moeite, speelparadijs nee doe maar een shoppingcenter. Minnie is echt geen lieverdje. Ze heeft een nanny nodig, de eerste is al snel weg maar de tweede ontdekt het probleem: de koopverslaving van Becky. Met deze conclusie verandert het boek en valt Minnie een beetje terug in de achtergrond.

Door de economische crisis raakt Becky haar baan kwijt als personal shopper bij ‘The Look” en stort zij zich helemaal op een supriseparty die zij wil organiseren voor haar man zijn verjaardag. Er moet veel geregeld worden en Luke mag van niets weten en dat is lastig om voor elkaar te krijgen. Daarnaast moet ze ook nog eens een huis vinden voor haar gezin, krijgt ze woorden met haar ouders en hebben haar vrienden hele exclusieve wensen voor het feest. Je zal er allemaal maar mee moeten dealen. Kortom drama ten top!

Mini shopaholic pas echt weer in de hele reeks Shopaholic-boeken. Wat zal het nieuwe boek zijn in deze reeks? Shopaholic in Hollywood? Vaststaat dat ook dan weer met de creditcards gezwaaid zal worden en dat alle exclusieve dure winkels bezocht gaat worden, net als in alle andere boeken in deze reeks. Je bent shopaholic of niet kennelijk.

Bekijk hieronder de Amerikaanse reclame voor Mini Shopaholic:

Titel: Mini Shopaholic
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789044322767
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.