Houten iPad Stand

Houten iPad StandJe zal maar op dit briljante idee zijn gekomen, gewoon een blokje hout waarin je je iPad zet, de iPad valt niet om en je kan er dus gewoon mee blijven werken, zonder de iPad vast te houden. Het weegt bijna niets, je kan het zo meenemen en het kost bijna niets. Opa Simon “iPad Grandpa” Blazer maakte de allereerste iPad stand voor zijn kleinzoon en het was gelijk een hit. Al snel werd er op grotere schaal ‘The Wooden iPad Stand‘ geproduceerd en wat wil je voor maar 4 euro heb je al een handige iPad standaard.

Naast het ‘4 euro’ blokje zijn er ook wat duurdere iPad stands van bamboe, met eigen logo bedrukte iPad stands en de ultra iPad stand (een lichtgewicht iPad stand). Ben je zelf handig dan kan je het proberen te maken (maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan), Kijk dan hier voor de Engelstalige instructie.

Mijn iPad past er perfect in, ik heb zelf zo’n iPad van de eerste generatie. Horizontaal, verticaal het past perfect en het valt niet op. Trouwens de stempel met Simon ‘iPad Grandpa’ Blazer op de onderkant is ook te gek, zo zie je wel dat je een echte hebt!

(178 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Houten iPad Stand

 • zondag, 24 april 2011 om 10:35
  Permalink

  Bedoel je de I-pad valt niet oM? En het weegt bijna nietS? En opA?

  Had je haast? 🙂

  Of komt het door het ‘typen’ op je I-pad. Ik maak zelf dan ook meer vauten……

  Beantwoorden
  • zondag, 24 april 2011 om 10:47
   Permalink

   Nou geen haast en soms kijk je over bepaalde woorden heen, zeker als je een blog alleen doet en geen ‘mede’ redacteuren hebt, de woorden heb ik dan ook aangepast, dank je. Trouwens het is echt iPad en geen i-pad, net als iMac, iPhone … Zelfs Apple schrijft het zo dus.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*