Pumps In De Pits door Liselore Albers

Pumps In De Pits - Liselore AlbersJe zal maar getrouwd zijn met een formule-1 coureur die net begonnen is. Isa, de vrouw van Frank Wolf, kwam terecht in een glamourwereld wat bol staat van verleiding en intriges.

Over Pumps in de pits
Isa gaat mee naar de wedstrijden, komt in de pits en gaat mee naar de party’s. Al snel wordt ze door Frank’s Manager Andreas aan de kant geschoven voor personal assistent Caro. Zij moet voor Frank de pr doen en voor rust zorgen tijdens de wedstrijden. Langzamerhand gebeuren er steeds meer vreemde dingen. Is Julien van Franks nieuwe team echt wel zo betrouwbaar, kan je vertrouwen op een roddeljournalist met de looks van George Clooney is het formule-1 wereld überhaupt wel zo leuk om in te vertoeven? Isa komt er al snel achter dat het in het wereldje vooral draait om het grote geld en het winnen, en om dat te bereiken wordt niets of niemand ontzien. Gelukkig heeft Isa haar vriendinnen Fie en Daan, die haar met beide benen aan de grond houden, tijdens de crisis. Overleeft het huwelijk van Isa en Frank het wereldje wel?

Wat vind ik van het boek?,/b>
Schrijfster Liselore Albers is wel bekend met de formule-1 wereld. Als vrouw van Christijan Albers heeft ze een tijdje in dit wereldje meegedraaid en nog steeds woont het paar in Monaco, het hart van de formule-1 wereld. Pumps in de pits is een leuk boek, leest lekker snel weg en is best grappig.

Titel: Pumps in de pits
Auteur: Liselore Albers
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789044327694
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Pumps In De Pits door Liselore Albers

  • vrijdag, 11 maart 2011 om 15:13
   Permalink

   Was best een grappig boek, zeker leuk als je vriend naar Formule1 kijkt 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-22 No articles on this date.