Nivea Sensitive Reinigingsdoekjes

Nivea Sensitive ReinigingsdoekjesBij Coco & Cashmere won ik pas een pakje Nivea Sensitive reinigingsdoekjes. Deze waren afgeleverd bij de buren aangezien ik zelf niet thuis was en het niet door de brievenbus paste.

De Nivea Sensitive reinigingsdoekjes zijn nieuw in het Nivea Visage assortiment. Deze doekjes bevatten geen parfum, alcohol, kleurstoffen en olie. Door deze milde reiniging behoudt het de natuurlijke vochtbalans van de huid en houdt het je huid soepel en fris. Daarnaast kan je met deze reinigingsdoekjes zelfs waterproof mascara verwijderen. De doekjes heb ik zelf geprobeerd en inderdaad, geen parfum of iets dergelijks te ruiken. Na het gebruik had ik een zachte huid.

Een pakje Nivea Sensitive reinigingsdoekjes bevat 25 doekjes en kost 5,09. Zelf zou ik niet weten of ik het geld er voor heb, een beetje geur vind ik toch wel fijn, dat geeft net dat beetje luxe gevoel. Maar mensen die absoluut niet tegen parfum kunnen is dit misschien wel een super oplossing!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Nivea Sensitive Reinigingsdoekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.