Muchachomalo by Onlineunderwear.nl

Muchachomalo by Onlineunderwear.nl Muchachomalo by Onlineunderwear.nl
Eventjes terug viel er weer een leuke, dikke envelop op de mat. Ik had een duopack boxers van het merk Muchachomalo gewonnen bij Onlineunderwear.nl. De set kwam in een chique envelop terug en zelf waren de boxers leuk ingepakt, wat het al helemaal een cadeautje maakte!

Je zou zeggen dat Muchachomalo een Spaans merk is maar eigenlijk gewoon een Nederlands merk. Het jonge merk heeft als missie ‘neem het leven niet te serieus, het leven = feest!’. Het ondergoed heeft felle vrolijke kleuren en de prints hebben thema’s zoals Queen, Rolling Stones, Madonna en Michael Jackson. Mijn Muchachomalo heeft als thema UB40 en als je goed kijkt kan je zelfs het de titel van het liedje raden! Om de drie maanden veranderd Muchachomalo van designs, voor de echte fans altijd weer een verrassing wat er nu weer komt. Muchachomalo is er voor heren, dames en kinderen, heeft een goede paskwaliteit en het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. Kortom echt een style-onderbroek.

Ben je op zoek naar echt stylish ondergoed, neem dan een kijkje in de webshop van Onlineunderwear.nl. Naast het merk Muchachomalo voeren zij onder andere ook de merken D&G Underwear, Mundo Unico, Ed Hardy en Punto Blanco voor de heren, voor de dames heeft Onlineunderwear.nl onder andere de merken RJ Traditional, XTG Extreme Game en Emporio Armani en voor de kids Puma, Schiesser en Chicamala by Muchachomala. Je vindt hier dus stijlvol, exclusief en vrolijk ondergoed. Heb je eenmaal iets leuks gevonden, reken af en de volgende dag kan het al in de brievenbus liggen. Wil je het cadeau geven, dan kan je gratis gebruik maken van de cadeauservice! Kortom bij Onlineunderwear.nl moet je zeker even een kijkje nemen!

(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.