Lichtval door Nicolet Steemers

Lichtval - Nicolet SteemersHaar zus Masha overreed Aline om naar Ameland te gaan, om het as van hun overleden zus Ellis te verstrooien. Aline gaat met veel tegenzin naar het eiland waar zij nadat Ellis daar overleden is nooit meer is geweest.

In het vakantiehuis van haar ouders komen de herinneringen van wat er twee jaar geleden is gebeurt in alle hevigheid weer naar boven en niet alleen bij haar maar ook bij de rest van de familie, wat het er allemaal niet gezelliger op maakt. Flarden aan herinneringen komen voorbij, totdat Jules, Alines jongere broer, zijn oude videocamera terug vindt met daarin de tape waar de fatale nacht op staat. Alleen Aline en Jules weten wat er echt gebeurt is die nacht, en eigenlijk wil niemand het weten. Was dat ene jointje te veel, kon Masha Ellis echt niet houden en waarom ging het vriendje van Aline, Erik, opeens in allerijl weg?

Lichtval is een boek waarin twee jaren door elkaar heen lopen. Je leest de flarden van vroeger en wat er nu gebeurt. Aan het einde van het boek kom je tot de conclusie dat alles totaal anders heeft gelopen dan wat je eigenlijk had gedacht, maar wat? Dat moet je zelf lezen!

Titel: Lichtval
Auteur: Nicolet Steemers
Uitgever: L.J. Veen
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789020416565
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 18,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Lichtval door Nicolet Steemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.