GOSH Spring Look 2011

GOSH Spring Look 2011Vandaag is het dan officieel lente, tijd weer voor frisse lente make-up! Het Deense merk GOSH heeft ook dit seizoen weer een look gemaakt met artikelen uit hun collectie. Het bestaat uit de volgende artikelen:

GOSH lipgloss nummer 004 ‘nude’. Deze lipgloss geeft je lippen glans en zelfs volume, daarnaast heeft de lipgloss een verzorgende werking.
Prijs: 7,49

GOSH serious volume mascara. Deze mascara is nieuw in de collectie van GOSH. Deze mascara belooft een volle en intense oogopslag. De mascara heeft een flexibel borsteltje wat voor deze volume zorgt.
Prijs: 9,99

GOSH effect powder meringue. Een metallic poeder om als oogschaduw te gebruiken, als highlighter bij je oogschaduw of als eyeliner als je het aanbrengt met een kwastje en wat water. Wat opvalt is dat deze effect powder geen duidelijke GOSH naam op de verpakking heeft staan, het heeft wel de kenmerkende GOSH verpakking, dat wel.
Prijs: 7,49

Gosh Nagellak bubblegum, lipgloss effect powderGOSH Nail Lacquer nummer 598 ‘bubble gum’, een snel drogende nagellak die redelijk snel droogt. De kleur is echt net zo roze als hubbabubba kauwgom, beetje Barbie roze, behoorlijk roze dus. Het is wel een echt zonnig kleurtje. De nagellak is goed op te brengen en dekt goed, zelf had ik twee laagjes nodig.
Prijs: 6,99

GOSH natural touch cream blusher De blusher is ook nieuw in de collectie en verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. De blusher geeft je huid een frisse uitstraling, net de touch die het nodig heeft om het winterbleek van je gezicht te krijgen.
Prijs: 8,49

GOSH waterproof eyeshadow Dit is een eyeshadow met parelmoer effect en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ideaal voor een warme zomer of tijdens het sporten.
Prijs: 7,49

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.