Culiperslunch 2011Gisteren, 28 februari, werd voor de tweede keer de Culiperslunch gepresenteerd in de Kookfabriek te Amsterdam. Het is een lunch om snel de nieuwste dingen op gebied van culi-lifestyle te ontdekken, zonder alle perspresentaties en dergelijke af te gaan en om zo ook je collega’s uit het vak te ontmoeten. Deze keer was ik er ook bij en heb de nieuwste dingen ontdekt en geproefd, dus binnenkort een heleboel artikelen op Brutsellog.eu, want echt er komt en is al weer genoeg leuks op de markt, natuurlijk nu een verslag van de Culiperslunch 2011.

Na de inloop werd rond 12 uur de opening verricht door Marcus Polman, waarna Cesar Zuiderwijk de muzikale aftrap deed op een drumstel van Fissler pannen. Daarna was het tijd voor de workshop cocktails van Niven Kunz in samen werking met de Fitness Snackbar, echt je moet dus bewegen om iets te eten of te drinken. Vervolgens was er tijd om langs alle nieuwe culi-artikelen, boeken en lekkers te kijken. Ondertussen werd er een lunch geserveerd door de mensen van de Culinaire Werkplaats, met onder andere een quinoa kroket, echt anders dan je verwacht.

Culiperslunch 2011 Goodiebag FoodiebagOp de verschillende kookeilanden kon je van alles proeven, zo had Betty Koster van L’Amuse een Zwitserse kaassoep, pasta en fondue, kon je proeven van de truffels van Vanderdonk Fine Chocolates en stonden Chef Brutus en Peter de Clerq te barbecueën. Verder veel moois gezien van onder andere Magimix, Rosti Mepal, Chroma en Wüsthoff en fijn gebladerd door wat nieuwe kookboeken van Terra Lannoo, Becht, Kosmos en Fontaine. Kortom heel veel inspiratie voor nieuwe artikelen zoals ik al eerder vertelde.

Aan het einde van de Culiperslunch stond er een enorme ‘foodiebag’ op me te wachten met een persmap. Het was wel even een stukje tillen en proppen in de fietstassen, maar zo leuk om uit te pakken!

Bekijk hieronder een videoverslag van de Culiperslunch!

0
(Visited 4 times, 1 visits today)

Eén gedachte over “Culiperslunch 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *