Wat Is Jouw Droom? door Esther Jacobs

Wat Is Jouw Droom? - Esther JacobsHeb jij een droom die je wilt uitvoeren? De stap zetten naar een wereldreis, je eigen bedrijf of wat dan ook? Lees het boek van Esther Jacobs ‘Wat is jouw droom’. Zij, en anderen, helpen je je droom te realiseren door het geven van tips, het vertellen van hun verhalen en geven je oefeningen om jouw droom realiseerbaar te maken.

Het boek is ingedeeld in ‘de eerste stap’, in dit hoofdstuk maak je de eerste stappen, wat wil wil je, maak een plan, wacht niet op het juiste moment en neem kleine stapjes. In het tweede hoofdstuk wordt netwerken behandeld. Vertel anderen over je droom, vraag hulp, help anderen. Het derde hoofdstuk behandeld creativiteit hierin leer je onder andere dat je niet moet denken aan beperkingen, maar in mogelijkheden, leer je gebruiken met wat je hebt en maak je van je zwakte je grootste kracht. Uiteraard hoort bij het realiseren van jouw droom dat je keuzes maakt, kies bewust waar je je tijd en geld aan besteedt en wees niet bang om te falen en daarna moet je doorzetten, vier en deel je successen en geef vooral niet op als je tegenvallers krijgt.

Verder vind je in ‘Wat is jouw droom’ interviews met mensen die hun droom hebben waar gemaakt. Zo ergerde Rainer zich aan het illegaal gedumpte afval in de bossen van Estland waar hij woonde en zette een actie op om de bossen op te ruimen. Huub kreeg ontslag en startte een eigen bedrijf, hij helpt anderen hun droombaan te vinden en tante Leen, zij overleefde als enige van haar familie het concentratiekamp Auschwitz en zet zich nu in voor de bestrijding van discriminatie op scholen. Zij en anderen vertellen hun verhaal over hoe zij hun droom hebben waargemaakt en geven hun tips hoe jij het kan aanpakken.

‘Wat is jouw droom’ is het tweede boek van Esther Jacobs, zij schreef dit tijdens een zeilreis door de Cariben. Het is een boek wat je eyeopeners geeft waarom je eigenlijk wel je droom kan realiseren. Waarom stilzitten als je passie ergens anders ligt? Al nieuwsgierig naar dit boek wat je helpt om jouw droom waar te maken? Lees dan hier het eerste hoofdstuk van Wat is Jouw Droom. (Het opent in PDF). Tip: heb je het boek gekocht? Kijk dan op de site van Wat is jouw droom?, je kan namelijk nog veel meer tips en zelfs workshops krijgen om jouw droom waar te maken!

Hieronder verteld Esther Jacobs over Wat is jouw droom?:

Titel: Wat is jouw excuus?
Auteur: Esther Jacobs
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789022999004
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Wat Is Jouw Droom? door Esther Jacobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.