Valentijnsidee: Kneipp Geschenkset Massageolie

Kneipp Geschenkset MassageolieOver een week is het 14 februari oftewel Valentijnsdag. Tijd om je lief te verrassen met een cadeau voor jullie samen. Kijk dan zeker even naar deze geschenkset van Kneipp met vijf verschillende massageoliën namelijk de lavendel, wilde roos, ylang-ylang, zonnebloem-citrus en de amandel massage-olie.

De massageoliën van Kneipp zijn ideaal voor alle soorten massage zoals voor de warming-up of zelfs bij fysiotherapie. Verder maakt een massageolie het masseren makkelijker, het olielaagje beschermt de huid tegen kou en spierverstijving en het maakt de huid lekker zacht en soepel en beschermt tegen uitdroging. De massageoliën van Kneipp bevatten een hoog percentage van natuurlijke plantenoliën en etherische oliën. De geur van de massageolie kan een positief effect hebben op je gemoedstoestand, minder gestresseerd bijvoorbeeld.

Dus wil je je lief (en ook een beetje jezelf) verwennen met Valentijnsdag? Geef dan deze Kneipp massageolie geschenkset, het zal je de nodige romantische uurtjes kunnen bezorgen!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.