Blunt Stormparaplu

Blunt StormparapluRegen, dat hebben we genoeg hier in Nederland en steeds vaker is er een behoorlijke wind bij dus dan is een paraplu die bestand is tegen die weersomstandigheden belangrijk. Er zijn verschillende technieken. In Nederland kennen we al de Senz stormparaplu met een korte voorkant en een lange achterkant, maar nu komt het Nieuw Zeelandse merk Blunt de Nederlandse markt veroveren met hun stormbestendige paraplu.

Deze Blunt paraplu heeft de vorm van een gewone ronde paraplu, iets meer in ster/bloem vorm. Blunt umbrella’s zijn in vier kleuren verkrijgbaar namelijk rood, blauw, zilver en zwart en in drie verschillende maten de normale Blunt, de Blunt XL en de Blunt golf (de laatste is verkrijgbaar in Nederland vanaf mei 2011).

Blunt StormparapluDoor de aerodynamische vorm van Blunt en de techniek die gebruikt is kan de Blunt paraplu tot 120 km/ per uur weerstaan zonder dat de paraplu om klapt. Daarnaast heeft de paraplu geen scherpe punten en ziet er gewoon stijlvol en opvallend uit.

Op de foto hiernaast zie je de techniek die Blunt gebruikt, hun speciale tips en de techniek van het ‘openklap-systeem’.

Binnenkort kan je op Brutsel Lifestyle lezen hoe de Blunt paraplu bevalt in de regen, maar het is even wachten op een regenbui. Wat nu al opvalt aan de Blunt paraplu is de stevige koker waarin de Blunt paraplu werd verzonden, het fijne handvat, het ‘openklap-systeem’ en het grote oppervlakte van de paraplu. Als ik nu nog nat wordt in regen… Ben je al nieuwsgierig naar de Blunt paraplu neem dan een kijkje in de Blunt webshop! Een Blunt Paraplu kost 54,95 en de Blunt XL paraplu kost 64,95.

(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.