Koopwoede door Kate Harrison

Koopwoede - Kate HarrisonJe zal maar onterecht ontslagen worden, je man is overleden en laat je achter met een enorme schuld of je man verlaat je voor zijn knappe bazin. Dat overkwam Sandie, Grazia en Emily. Wat te doen? Ze worden mystery shopper!

Het verhaal is gebaseerd op Charlie’s Angels, maar dan met shoppende dames die rapporteren aan Charlie die ze uiteraard nooit gezien hebben. Het zijn drie totaal verschillende dames met elk hun problemen. Sandie probeert haar onschuld te bewijzen tegen over haar baas die er niets van moet weten en dat terwijl ze ooit zo close waren. Grazia’s man was kunstschilder, maar niet zo bekend en heeft haar achter gelaten met een schuld en blijkbaar nog meer ‘muzes’. Emily’s man is er vandoor gegaan en daardoor voelt ze zich onzeker en heeft ze daarnaast ook nog weinig geld om voor haar zoontje te zorgen, het is elke maande de eindjes aan elkaar knopen. Dan worden ze bij elkaar gebracht en gaan ze shoppen om zo de service van winkels in kaart te brengen en te rapporteren. Een leuke baan, maar uiteraard gebeuren er ook minder leuke dingen.

Het verhaal leest makkelijk weg, een simpel verhaal met een simpel plot. Zoals altijd loopt alles goed af, maar anders zou het ook geen chicklit zijn. Leuk om te lezen, maar dat is het dan ook wel.

Titel: Koopwoede
Auteur: Kate Harrison
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789044324976
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 17,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.