Dr. Van Der Hoog Hypo-Allergeen Dagcrème

Al een paar weken smeer ik elke ochtend de hypo-allergeen dagcrème van Dr. van der Hoog op mijn gezicht om te testen of het werkt op een gevoelige huid, zie ook de blogpost met alle spulletjes.. Deze dagcrème is bedoeld voor de overgevoelige huid, is vochtregulerend en is zonder parfum of kleurstoffen.

Wat zie je en krijg je?
De hypo-allergeen dagcrème zit in een niet zo opvallend doosje, met roze en lila tinten erop. Het potje zelf is mat wit en er lijkt een kleiner potje in te zitten. In het doosje zit ook een klein spateltje voor het opbrengen van de crème. Dit heb ik eigenlijk niet zo vaak gezien bij crèmes, terwijl het toch bekend is dat je niet met je vingers in een potje crème moet zitten vanwege bacteriën. De dagcrème zelf is neutraal, gewoon een witte dagcrème zonder geur.

Werkte het?
Zelf heb ik echt een gevoelige huid, op allerlei crèmes reageer ik als een gek, uitslag, bultjes niet leuk dus. De Dr. van der Hoog hypo-allergeen dagcrème in combinatie met Oil of Olaz regenerist serum was een beetje teveel van het goede, het was dus of alleen het serum of de dagcrème. Nu testen we de dagcrème, dus na het schoonmaken van de huid werd de dagcrème er met een spateltje opgebracht. De crème smeerde fijn, zorgde wel voor een vettig laagje wat na een tijdje wel wegtrok. Krijg het idee dat mijn huid wel minder vlekkerig is geworden en minder heftig reageert. Kortom een fijne dagcrème!

Dr. van der Hoog hypo-allergeen dagcrème zit in een potje van 50ml, kost 12,49 en kan je verkrijgen bij de drogist of bestellen in de webshop van Dr. van der Hoog zelf.

(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Dr. Van Der Hoog Hypo-Allergeen Dagcrème

 • woensdag, 28 december 2011 om 21:30
  Permalink

  Nu de creme is gewijzigd, Heb je dan ook geen huidreactie?

  Ikzelf krijg nu het veranderd is in hypo-sensitive een branderig en trekkerig gevoel.

  • woensdag, 28 december 2011 om 22:01
   Permalink

   Na wat langer testen merkte ik dat ik rondom mijn periodes veel heftiger reageer op crèmes. Vlekkerige huid kreeg ik ervan, terwijl in de eerste weken dat ik het testte geen last er van had. Ik heb dus ook geen nieuw potje aangeschaft en kan dus niet zeggen hoe ik nu er op ou reageren…

   Gr. Anja

 • woensdag, 22 februari 2012 om 11:49
  Permalink

  Ik heb gelukkig nog een stuk of 11 potjes van de hypo-allergeen dagcreme op de kop kunnen tikken in de plaatselijke drogist. Ik had namelijk ook het vernieuwde produkt getest, maar daar kreeg ik een allergische reactie van, branderige huid en m’n huid werd erg droog en begon te trekken. Ik moest daardoor meerder keren per dag de creme aanbrengen en dat vind ik niet de bedoeling. Ik hoop dat het oude type creme weer in de handel komt, want dit is een verlies voor Dr. van der Hoog (vind ik).

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-12 No articles on this date.