Brusse Felt Bags – Villa Vip

Brusse Felt BagsBij Blog de La Femme won ik twee weken geleden een cadeaubon ter waarde van 15 euro die ik kon besteden in de webshop van Villa Vip. Deze bon lag al snel op de mat en ik kon iets leuks gaan uitzoeken in de Villa Vip webshop. De portemonnee die ik eerder uitzocht was nog steeds niet op voorraad gekomen, dus ben ik verder op zoek gegaan naar iets anders leuks, een klein tasje.

Het werd deze van Brusse Felt Bags. Een leuke tas gemaakt van dik vilt in vrolijke kleuren, hengsels van kleurige kralen en een felrode binnenkant met een apart vakje. De voorkant zoals je ziet is in de kleuren van de Nederlandse vlag, de achterkant is rood met tulpen, dat verklaart de naam dan ook van de tas ‘Double Dutch’. Wat helemaal handig is is dat de iPad er precies in past, als of het daarvoor gemaakt was! Mooi meegenomen! Trouwens naast deze ‘Double Dutch’ zijn er nog een aantal andere designs van deze Brusse Felt Bags.

Wat ik verder wilde vertellen zijn de ervaringen bij Villa Vip. Op de site werd aangekondigd dat mits je voor 12 uur besteld en met iDeal betaald je het pakket de volgende dag in huis had. Vol goede hoop bestelde ik het donderdagochtend om 8 uur ’s ochtends met iDeal, maar helaas het pakket werd vrijdag niet bezorgd. Pas aan het eind van de middag, begin van de avond kreeg ik een bericht dat het pakket was verzonden. Helaas zaterdag ook geen postbode aan de deur, pas maandag werd het pakket bezorgt. Dit vond ik toch best jammer, je zal het maar echt de volgende dag nodig hebben. Een ander vreemd iets is dat als je iets besteld wat gewoon door de brievenbus past, je de verzendkosten ter hoogte van de kosten van het verzenden van het pakket moet betalen en je 3 euro terug krijgt in je enveloppe?? Wat ik wel leuk vond was het kleine zakje met pepermuntjes wat ik in het pakket vond, een kleine verrassing zeg maar.

In ieder geval deze tas gaat fijn gebruikt worden, en ik hoop er nog veel plezier van te hebben.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Brusse Felt Bags – Villa Vip

 • zondag, 30 januari 2011 om 12:16
  Permalink

  Heel veel plezier met je tas! En thnx voor het linkje.. jammer dat de service wat minder was, dat had ik dus niet met mijn producten die ik bestelde!

  Beantwoorden
  • zondag, 30 januari 2011 om 14:46
   Permalink

   Aha, vond het jammer dat het zo expliciet op de site stond vermeld zo van voor 12 uur besteld, betaald met iDeal volgende dag in huis. Ik had daar rekening mee gehouden, qua mijn reguliere vrije dag. Gelukkig was mijn vriend de dag dat het arriveerde ziek thuis en kon hij het aannemen. Maar ja wie weet was er wat tussen gekomen die dag qua opsturen door de webshophoudster.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-21 No articles on this date.