Kneipp Voetencrème

Kneipp VoetencrèmeVoeten worden nogal eens vergeten, zo is er handencrème in overvloed, maar voetencrème moet je echt zoeken in de drogisterij. Omdat ik last heb van overbelaste en ruwe voeten was ik op zoek naar een fijne voetencrème, beetje lijkend op een handencrème, dus geen eeltcrème en noem maar op, maar een fijne crème. Kneipp heeft zoiets in de gezonde voetenlijn.

De Kneipp voetencrème is een crème op basis van natuurlijke etherische oliën. Zo staat de calendula bekent om de herstellende en verzorgende eigenschappen, verkwikt rozemarijn de vermoeide en branderige voeten en geeft het nieuwe energie en compenseert de amandelolie op een natuurlijke wijze het vochtverlies. Daarnaast helpt deze voetencrème ongename geurtjes te voorkomen.

De crème smeer je dagelijks over je hele voet, ook tussen de tenen en laat je intrekken. De crème ruikt kruidig, de geur is niet overheersend. De voetencrème smeert lekker en trekt snel in de huid. Je voeten hebben even dat gevoel alsof je net over je huid een fijne bodylotion hebt gesmeerd en voelt na het intrekken ook zachter aan.

De Kneipp voetencrème is een fijne crème en verwent je voeten. Deze voetencrème kost 7,49 (tube 75 ml). Naast deze voetencrème zit er in de Kneipp gezonde voetenlijn nog meer fijns voor je voeten. Misschien ooit eens uitproberen?

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Kneipp Voetencrème

  • zondag, 9 januari 2011 om 22:10
    Permalink

    Ik gebruik uierzalf, na heel lang gekwakkel met kloven in de voeten. Ik ben er erg blij mee. Mijn voeten zijn kloofvrij en bijna helemaal zacht. Het is echter wel een hele vette zalf natuurlijk. Heb me een keer vergist door met ingezalfde voeten zo in mijn badslippers te stappen. Gleed bijna uit 🙂 De kneippcreme lijkt me lekker licht en erg fijn voor overdag.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.