Kleur Alles door Joëlle Jolivet

Kleur Alles - Joëlle JolivetVroeger konden de kleurboeken en kleurplaten niet aangesleept worden, ik kleurde alles wat ook maar een beetje gekleurd kon worden en de kleurpotloden en viltstiften werden dan ook als zoete broodjes gekocht. Een hele regenboog aan kleuren had ik. Door Flow Magazine, die regelmatig kleurplaten plaatst, kleur ik zo afentoe weer en toen er dan ook een winactie voor dit kleurboek bij Flow Magazine stond kon ik het niet nalaten om er aan mee te doen en ik heb gewonnen en het kleurboek ‘Kleur Alles van Joëlle Jolivet lag, heel fijn, al snel op de mat.

In ‘Kleur Alles’ kan je echt alles kleuren zelfs de cover en achterkant van het boek wat in een plastic hoes zit (wat je er uiteraard af kan halen). Grappig in het boek dat er ‘luiken’ in zitten, zo vind je achter de bloemblaadjes opeens nog een vlinder of ander insect, zit er iets onder de vleugels van de zwaan en staan er veel mensen achter de ramen van de huisjes.

Joëlle Jolivet is een Franse illustratrice en heeft reeds meerdere boeken op haar naam staan. Dit ‘Kleur Alles’ kleurboek is een kleurboek voor volwassenen, maar kids kunnen er ook best in kleuren. In ieder geval haal je kleurpotloden en stiften weer van zolder (of leen ze van je kids) en laat al je creativiteit op dit boek los!

Titel: Kleur Alles
Auteur: Joëlle Jolivet
Uitgever: De Harmonie
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789061699460
Winkelprijs: 9,90

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.