In Zeven Sloten door Astrid Harrewijn

In zeven sloten Astrid HarrewijnAls ze bij haar nieuwe baas moet komen om te horen of ze nog mag blijven op het reclamebureau zegt Christel in een vlaag van verstandsverbijstering dat ze een sabbatical neemt om een wereldreis te maken en wel zeer binnenkort. Alleen heeft ze niks geregeld en wil ze eigenlijk helemaal niet op wereldreis, rondtrekken door vreemde landen. Al snel vindt ze op internet iemand die op wereldreis gaat, ze besluit contact met hem, Pim, op te nemen om zo op de hoogte te blijven van hoe het er allemaal op een wereldreis aan toe gaat.

Zelf gaat Christel naar een heel klein dorp in Friesland, waar ook niet alles soepeltjes loopt. Zo komt ze in een half afgemaakt huis, moet ze samen wonen met andere huurders waarvan er één niet helemaal goed wijs is. Ook moet ze leren paardrijden en biedt ze haar hulp aan bij een botenverhuur. Al snel runt ze deze tent alleen, en als ook nog het dorpshuis verbouwd wordt dan komen alle bewoners naar haar kantine. Eigenlijk bevalt het wel, wel heel goed zelfs. Keert Christel nog naar haar oude baan terug? Krijgt ze een relatie met haar ex-collega of toch met die mysterieuze man die wel op wereldreis is gegaan. Vindt de nieuwe eigenaar van de botenverhuur eigenlijk wel dat ze haar werk goed heeft gedaan, of is hij echt zo’n boeman?

Kortom ‘In Zeven Sloten’ van Astrid Harrewijn is echt zo’n chicklit die lekker vlot leest, een leuk verhaal heeft en best een verrassend einde heeft.

Titel: In Zeven Sloten
Auteur: Astrid Harrewijn
Uitgever: Sijthoff
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021800769
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 15,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.