Himalaya Herbals Dental Cream & Lip Balm

Himalaya Herbals Tandpasta & Lip BalmEen tijdje geleden werden er van het onlangs geïntroduceerde merk “Himalaya Herbals” een aantal producten bezorgt die Brutsel Lifestyle mocht testen, klik hier voor dit bericht. Inmiddels zijn de Himalaya Herbals Dental Cream en de Himalaya Herbals Lip Balm.

Himalaya Herbals dental cream
Een tandpasta op kruiden- plantaardige basis kende ik eigenlijk alleen van Paradontax, met die rare zoute smaak. Eigenlijk verwachte ik dit van deze Himalaya Herbals dental cream ook, de smaak van deze tandpasta is eigenlijk neutraal, bijna geen smaak. Het ziet er uit als een soort klei. De tandpasta is door Himalaya ontworpen voor mondverzorging en hygiëne, het kan kiespijn, slechte adem, bloedend en geïrriteerd tandvlees helpen voorkomen. Naar mijn idee helpt het zeker tegen geïrriteerd tandvlees, of het kiespijn kan voorkomen weet ik zo net niet, dat is toch altijd de bedoeling van tandpasta. Slechte adem lijkt beter te bestrijden met een tandpasta met bijvoorbeeld een frisse pepermuntsmaak, maar dit hoeft dus niet zo te zijn. Wat ik fijn vind aan de tube is dat je de tandpasta er nog zo goed kan uitknijpen, in tegenstelling tot de meeste andere tandpastatubes. Op zich zou ik deze tandpasta best vaker gebruiken, zeker ten opzichte van Paradontax als ik moet kiezen uit tandpasta’s op kruiden- plantaardige basis.
Himalaya Herbals dental cream 100gr 3,95

Himalaya Herbals Lip Balm
De Himalaya Lip Balm verzorgt de lippen, voorkomt uitdrogen en beschermt de lippen tegen uv-straling. Met de koude winterdagen heb je al sneller last van droge en gebarsten lippen dan heb je echt deze lip balm nodig. De lip balm zit in een tube met een applicator om het goed te verdelen over de lippen, het heeft een fijne geur, smaak, een beetje zoetig. De lip balm voelt als je het aanbrengt vettig aan, trekt redelijk snel in en ondanks dat voelen je lippen wel beschermd aan. Fijne lip balm!
Himalaya Herbals Lip Balm 10gr 2,95

Deze producten zijn beide dus goed bevallen! Himalaya Herbals heeft huid- haar- en gezondheidsproducten gebaseerd op Ayurveda en 100% herbal actives (traditionele kruiden). De producten worden klinisch getest en is dierproefvrij.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.