Gooische Vrouwen De Film

Het duurt nog even, 10 maart 2011 om precies te zijn, eer Gooische Vrouwen de film in de bioscopen verschijnt. Echt de allerlaatste keer dat we van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien kunnen genieten. De film gaat verder waar het op tv is gestopt.

Nu de dames alle vier een andere kant zijn op gegaan met hun leven, wat niet zo soepel verloopt allemaal, besluiten ze met zijn vieren op vakantie te gaan naar Frankrijk. Hilarische momenten maar ook problemen komen naar voor. In Frankrijk ontdekken ze dat hun vriendschap het belangrijkst is.

Ook zo benieuwd naar Gooische Vrouwen de Film? Kijk hieronder naar een trailer.

Wil je de afleveringen van Gooische Vrouwen nog eens zien, dat kan online via RTL XL, alleen dit is niet gratis.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.