Dr. Van Der Hoog Spulletjes

Dr. Van Der Hoog chocolademasker hypo allergeen dagcrème oog- & lipcontourmaskerHet Nederlandse merk
Dr. Van Der Hoog bestaat dit jaar 75 jaar. Daarom begint Dr. Van Der Hoog een nieuwe campagne ‘uit liefde voor de vrouw’. Met deze gedachte ontwikkelde dermatoloog Dr. Pieter Hendricus van der Hoog 75 jaar geleden de eerste crèmes op basis van plantenextracten. Tegenwoordig heeft Dr. Van Der Hoog verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes, voor iedere vrouw een geschikt verzorgingsmiddel!

Binnenkort gaat Brutsel Lifestyle een aantal producten van Dr. Van Der Hoog proberen. Getest gaan worden de hypo-allergeen dagcrème, oog & lip contourmasker en het chocolade verwenmasker. Maar wat is het eigenlijk?

Dr. Van Der Hoog Hypo-allergeen dagcrème
Deze dagcrème is geschikt voor de overgevoelige huid. De crème is vochtregulerend en bevat geen parfum- of kleurstoffen. De producten uit de hypo-allergeenlijn zijn speciaal samengesteld om allergische reacties zo min mogelijk te houden.
Dr. Van Der Hoog hyper-allergeen dagcrème 50ml 12,50

Dr. Van Der Hoog Oog & lip contourmasker
Dit masker helpt je de rimpels rond de ogen lippen te verminderen, want dit zijn juist de eerste plekken waar rimpels verschijnen. Met dit masker bestrijd je dus vroegtijdig de veroudering. Het masker gebruik je alleen rond je ogen en rond je lippen. Oog & lip contourmasker is parfumvrij.
Dr. Van Der Hoog Oog & Lipcontour masker 20ml 4,99

Dr. Van Der Hoog Chocolade Verwenmasker
Dit masker van Dr. Van Der Hoog is puur verwennerij, chocolade maakt veel vrouwen al blij en het als verzorgingsproduct kunnen gebruiken is helemaal fijn. Doordat het anders verpakt is, in een hartvormig sachet, is het gelijk een mooi cadeau. Het masker bevat pure cacao-extract, cacaoboter en kaolien en vitamine E voor bescherming tegen invloeden van buitenaf.
Dr. Van Der Hoog Chocolade Verwenmasker 10ml 2,49

Bekijk hieronder een video over de historie van Dr. Van Der Hoog:

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.