Aveda Holiday Giftsets

Aveda Holiday GiftsetBen je nog op zoek naar een passend kerstcadeau met fijne verzorgingsproducten? Dan ben je bij Aveda op het juiste adres. Met maar liefst 7 verschillende holiday gift sets, allemaal limited editions’ kan je zeker een kerstcadeau vinden. Aveda heeft verzorgingsproducten die een basis hebben van bloemen- en plantenextracten, door plantenwetenschap en aromalogie zijn er voor elk haar- of huidtypen een passende producten te vinden.

De sets die er zijn zijn de ‘Ritual of Relief set‘ met deze set kalmeer je je geest en verzacht je je vermoeide handen of voeten (van al dat shoppen). In dit pakket zit op normaal formaat en reisformaat Aveda’s Hand Relief and Foot relief. Met de ‘Grounding Ritual‘ blijf je geaard met de Holiday sojawax kaars. Verzorging nodig voor je lippen? Dan is het ‘Shining Lip Trio Set‘ iets voor je. In deze set zitten drie mini lip shines in golden prism, juneberry en nacht iris. Deze zijn verpakt in een katoenen reistasje versierd met Tagua noten. ‘Destined for Smoothness set‘, dit is de set om een thuisspa te realiseren. In deze set krijg je een Calming Body Cleanser, Replentishing Body Moisturizer en Smoothing Body Polish.

Zoek je een cadeau voor glad en super glanzend haar dan heb je het ‘Smooth Infusion Set‘ nodig. In deze set krijg je de Smooth Infusion Shampoo, Smooth Infusion Conditioner en op reisformaat Smooth Infusion Style Prep en Light Elements Smoothing Fluid. Nog meer haar verzorging vind je in de pakketten ‘Ritual of Repair Set’ en de ‘Conserve Vibrancy Set’. Met de producten uit de Ritual Repair Set bescherm je je haar door de dagelijkse versterkende en herstellende werking. In de set vind je Damage Remedy Restructuring Shampoo, Damage Remedy Conditioning, Damage Remedy Intensive Restructuring leave in treatment en Damage Remedy Daily Hair Repair. De ‘Conserve Vibrancy Set‘ is de set voor de bescherming van gekleurd haar, het versterkt en geeft een diepe, rijke glans. In deze set vind je Color Conserve Shampoo, Color Conserve Conditioner en Color Conserve Strengthening Treatment.

Alle sets zijn voor een beperkte tijd verkrijgbaar bij Aveda salons en spa’s. Binnenkort vind je op Brutsel Lifestyle ook een test met de Aveda producten!

Dit kerst seizoen steunt Aveda de Fair Trade organisatie Hope for Women. Deze organisatie zorgt voor duurzame werkgelegenheid voor de economisch achtergestelde vrouwen wereldwijd. De samenwerking met Aveda vind je terug in de gift sets, de vrouwen maakten een tagua noten accessoires en hiermee wordt gezorgd voor een betere toekomst van 400 families en het behoud van 400 hectare regenwoud in Colombia.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.