Zylom Heart’s Medicine Season One

Zylom Heart's MedicineMisschien ken je de site Zylom wel, een site vol online en downloadable spelletjes. Heart’s Medicine season one is een nieuw spel, een spel met een emotionele verhaal lijn en speciaal voor fans van Grey’s Anatomy en de Co-Assistent.

Stagiaire Allision werkt in het Little Creek hospital om ervaring op te doen om dokter te worden. Hiervoor moet zij veel oefenen en raakt hierbij ook betrokken bij de persoonlijke levens van de doktoren en patiënten. Een soort van Sims-spel dus.

Hearts Medicine season one is pas het eerste deel van een hele serie spellen rondom Little Creek hospital. Het spel komt beschikbaar op PC (Windows XP en hoger). In Heart’s Medicine season one zitten 5 kamers, 25 verschillende levels, 10 mini-games met 5 moeilijkheidsgraden, elk lever is weer een vervolg verhaal, je kan 30 trofeeën verzamelen, ontdek de 30 ‘easter eggs’ en zoek de ontsnapte biggetjes. Kortom er valt genoeg te doen in dit spel.

Brutsel Lifestyle mag 5 couponcodes weggeven! Wil jij ook Heart’s Medicine spelen? Laat dan een reactie achter of mail naar win[at]brutsellog.nl en wie weet krijg jij de code om het spel te downloaden!

Bekijk hieronder een trailer van Zylom Heart’s Medicine Season One:

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.