Yunomi Andrélon Kwartaalcadeau

Yunomi Andrélon KwartaalcadeauZo leuk als de postbode voor de deur staat met een pakketje en het open maken is dan ook altijd weer een klein feestje. Afgelopen zaterdag stond de postbode weer voor de deur met een pakketje van Yunomi, het kwartaalcadeau van vorig kwartaal werd gebracht.

Deze keer was het Yunomi kwartaalcadeau een pakket met allerlei verzorging voor je haar van Andrélon, helemaal fijn! In het pakket zat de Andrélon Glans shampoo met zomertarwe, de Andrélon gewichtloze conditioner voor iedere dag met zonnebloem en een Andrélon volume mousse met hop-extract.

Kortom met mijn pas geknipte haar (nou ja geknipt, alleen de puntjes) en de haarverzorgings middeltjes kan ik hopelijk mijn haar weer net zo glanzend als bij de kapper krijgen.

De Yunomi kwartaalcadeaus kan je ook sparen als je je registreert op hun site, door een reactie achter te laten, een artikel te schrijven of mee te doen aan spelletjes verdien je punten. Met deze punten, de zogenaamde ‘nomi’s’ kan je elk kwartaal kiezen voor een leuk cadeau, mits je voldoende gespaard hebt uiteraard. Aan het begin van het kwartaal wordt je saldo weer op 0 gezet!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.