Kirstie’s Homemade Home

Kirstie Allsopp Homemade HomeEigenlijk jammer dat we dit soort televisie niet op een Nederlandse tv-zender hebben, ik heb het dan over Kirstie’s Homemade Home wat elke dinsdagavond om 21:00 (Nederlandse tijd) op de Britse commerciele zender Channel 4 is te zien.

Nadat ze vorig jaar eerst haar eigen huis eigenhandig heeft opgeknapt en zelfs in kerstsferen heeft gemaakt, met allerlei tips van de Britse ambacht beoefenaars, is het nu tijd om anderen te helpen.

Ze helpt nu mensen door heel Groot-Brittannië om hun huizen naar hun smaak in te richten met dingen waarmee er maar één in hun soort zijn. Zo gaat ze nu ook weer alle rommelmarkten af op zoek naar juweeltjes die ze kan opknappen en gaat ze langs mensen die precies weten hoe ze bepaalde dingen kunnen maken.

Verder is het gewoon een programma met die Engelse country lifestyle, lekker huiselijk, een soort van fröbel-tv. Je krijgt dus inspiratie om zelf ook weer aan het knutselen te gaan. Kortom gewoon kijken als je Channel 4 kan ontvangen.

Bekijk hieronder een video waarin Kirstie Allsopp patchwork kussens leert maken:

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.