Himalaya Herbals & Organique Producten

Himalaya HerbalsVorige week vrijdag bracht de postbode (jawel tijdens de poststaking) een pakketje. Ik had geen idee wat er in kon zitten, het bleken spulletjes te zijn van het merk Himalaya.

Himalaya? Himalaya is een merk uit India wat al sinds 1930 onderzoek verricht naar effectieve en veilige producten op basis van kruiden voor je gezondheid en lichaamsverzorging. Het beste van Ayurveda (een eeuwenoude gezondheidsleer uit India) wordt gecombineerd met een jarenlange wetenschappelijk onderzoek. Elk product van Himalaya heeft jarenlang onderzoek ondergaan en wordt niet getest op dieren, wat het al helemaal fijn is naast dat het gewoon natuurlijke producten zijn.

Brutsel Lifestyle gaat een aantal producten uitproberen van Himalaya. Hieronder zie en lees je alvast welke producten er getest gaan worden, en wat die producten nou precies zijn.

Organique by Himalaya exfoliating walnut face scrub
Een zachte scrub met extracten van walnoot en olifantsappel, voor het verwijderen van meeëters, dode huidcellen en diepliggende onzuiverheden. Biologische aloë en biologische bael (slijmappel) zijn aan de scrub toegevoegd om de huid te hydrateren en te kalmeren. De huid wordt weer zacht, soepel en stralend.

Himalaya Herbal & Organique Producten

Himalaya Herbals purifying neem face wash
Een verfrissende en diepe reiniging. Verwijdert overtollig talg en onzuiverheden zonder uit te drogen en is bovendien zeepvrij! Neem heeft een antibacteriële werking en doodt probleem veroorzakende bacteriën. In combinatie met kurkuma bestrijdt het acne en puistjes. Het resultaat is een schone, zachte en frisse huid. Verjongt en lift de huid.

Himalaya Herbals neem face pack
Zuivert de huid en voorkomt uitbraak en terugkeer van puistjes, bovendien verbetert het de structuur van je huid. Het masker bevat neem en kurkuma. Neem heeft een antibacteriële werking en doodt probleem veroorzakende bacteriën. kurkuma bestrijdt acne en puistjes. Fullers aarde verkoelt en kalmeert de huid en verwijdert diepe onzuiverheden.

Himalaya Herbals gentle exfoliating apricot scrub
Verwijdert mee-eters en dode huidcellen, zuivert de poriën en maakt de huid zacht en stralend. Tarwekiemolie is rijk aan vitamine E, waardoor het de huid hydrateert. Appel voedt voor een gezonde en stralende huid.

Himalaya Herbals lip balm
Voedt de lippen en maakt ze zacht, voorkomt uitdrogen en barsten en beschermt de lippen tegen uv-straling.

Himalaya Herbals dental cream
Deze tandpasta heeft een antibacteriële en antioxidante werking, dit zorgt ervoor dat plak en bacteriën die gaatjes en andere infecties veroorzaken worden bestreden. Deze tandpasta voorkomt kiespijn, slechte adem, bloedend en geïrriteerd tandvlees. De tandpasta geneest geïrriteerd tandvlees, voorkomt plakvorming en is op basis van kruiden.

Verder zaten in het pakketje proefverpakkingen van Himalaya Herbals nourishing skin cream, Organique by Himalaya soothing hand & body lotion, Organique by Himalaya revitalizing night cream en Organique by Himalaya purifying neem face wash. Kortom er valt voldoende te testen de komende weken! Hoe zal het bevallen? Binnenkort meer!

Ook nieuwsgierig, klik hier om een gratis testpakket te halen bij de drogist of stuur de bon op en betaal alleen de verzendkosten. Dit kan tot 20 december. Klik hier voor adressen waar Himalaya te koop is.

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Himalaya Herbals & Organique Producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.