Sorbo Blue Wonder Allesreiniger

AllesreinigerVia Buzzer kreeg ik een pakket van Sorbo met Blue Wonder allesreiniger en een Blue Wonder keuken- en interieur-reiniger in sprayflacon en 10 kleine flesjes om uit te delen. Is het zomaar een reinigingsmiddel net als al die andere of is het echt een wondermiddel?

Blue Wonder allesreiniger heeft een unieke samenstelling met weinig agressieve stoffen, daardoor is het extra krachtig maar ook veilig voor de meeste materialen en voor de huid. Blue Wonder reinigt moeiteloos de keuken, fornuis, wand- en vloertegels, ramen, spiegels en zelfs vlekken in kleding. Blue Wonder is 4x geconcentreerd en moet je dus eerst verdunnen met water.

De Blue Wonder keuken- en interieur-reiniger is direct klaar voor gebruik. Door een speciale samenstelling laat deze Blue Wonder keuken- en interieur-reininger laat een beschermende film achter die het vuil afstoot en het oppervlak streeploos laat opdrogen. Deze Blue Wonder is onder andere geschikt voor rvs-oppervlakken zoals een afzuigkap, fornuis en kookplaten. Daarnaast is het zoals je al verwacht vriendelijk voor de huid.

Mijn bevinding van Blue Wonder is is dat het makkelijk in gebruik is, alleen kwamen mijn ramen er niet streeploos schoon uit, maar goed ik ben dan ook geen wonder in ramen zemen. Vette dingen werden wel snel schoon en ook houtwerk werd weer stralend schoon. Alleen de geur van Blue Wonder vind ik zelf erg chemisch, het slaat een beetje op mijn adem. Als er een frisse geur, zoals die van Ajax eucalyptus, er aan toegevoegd kan worden is Blue Wonder echt een wondermiddel.

Ben je benieuwd wat anderen van Blue Wonder denken? Kijk dan op de speciale Blue Wonder buzz site.

(166 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Sorbo Blue Wonder Allesreiniger

 • zaterdag, 5 januari 2013 om 12:35
  Permalink

  ik gebruik al jaren Blue Wonder Keuken en Interieurreiniger voor met name schoonmaken van glazen tafels, spiegels e,d. Voor mij is dit een echt streeploos “wonder”.,
  Nu kan ik bij Dirk vd B. en C1000 deze prayflacons niet meer vinden.
  Is dit uit de handel of heeft het een andere naam gekregen? Andere samenstelling? Zou jammer zijn, want al de andere producten voor glas zoals Glassex werken niet zo goed als Blue Wonder.

 • zaterdag, 5 januari 2013 om 18:54
  Permalink

  Er is wel het een en ander met Blue Wonder gebeurt als ik dit artikel zo lees: Blue Wonder zaak.

 • woensdag, 16 januari 2013 om 17:11
  Permalink

  Blue Wonder is overal te krijgen. Ik heb het bij de Vomar, Kruidvat, en zelfs de Action gezien.

 • zaterdag, 11 juli 2015 om 20:07
  Permalink

  Te koop bij de action voor 2 Euro

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-13 No articles on this date.