Sint De Film

Sint De FilmNee, deze Sint film is helemaal niet bedoeld voor de allerkleinsten, geen zoetsappige verhalen over dat de Sinterklaas zijn cadeautjes kwijt is of helemaal niet op tijd in Nederland is. Deze keer is Sint namelijk wel op tijd, het is namelijk 5 december en volle naam, tijd voor wraak en dat doet hij dan ook in Amsterdam en dat zie je allemaal in Sint de Film.

Omdat de gevallen bisschop St. Niklas en zijn bende op gruwelijke wijze zijn vermoord in de middeleeuwen neemt hij op 5 december en het is volle maan wraak. St. Niklas keert echt terug. Frank wordt slachtoffer van St. Niklas maar red het ternauwernood, hij wil terug vechten alleen de politie gelooft hem niet op één rechercheur na. Frank, de rechercheur en een paar vrienden gaan in de nacht van 5 december een bloedstollende strijd aan tegen deze wraaklustige Sint.

Hieronder zie je al een trailer van deze thriller ‘Sint’, wil je meer zien kijk dan op de filmsite, of volg Sint de Film via Facebook, Hyves of Twitter.

Regisseur Dick Maas heeft na ‘De Lift’ en ‘Amsterdamned’ eindelijk weer een spannende film gemaakt. Sint de Film is een film van A-Film en draait vanaf 11 november (hoe toepasselijk, de dag een andere sint, namelijk St. Maarten) in de bioscoop.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.