Jewel Master Cradle of Athena

Cradle Of Athena NdsEr is weer een nieuw Jewel Master game: Cradle of Athena. Na Rome en Egypte mag je nu Athene gaan veroveren met het verschuiven van blokjes. Je gaat in de levels de oude Griekse wereld herbouwen zoals het Pergamon en Dionysus theaters aan de voet van de Akropolis.

Ook in deze Jewel Master weer 100 levels waarbij je al schuivend voedsel, grondstoffen, goud en artefacten kan bemachtigen. Daarnaast zijn er 15 levels waarbij je de gevaarlijke Griekse mythen moet verslaan zoals een sprinkhanenplaag. Het schijnt dat deze Jewel Master weer moeilijker wordt, het start makkelijk maar na zo’n 20 levels krijg je het een stuk moeilijker.

Titel: Jewel Master – Cradle of Athena
Winkelprijs: 19,99

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.