Happy Rainy Days Regenjas

Happy Rainy Days RegenjasHerfst, de ene dag een stralend zonnetje, de andere dag weer regen en dan verschijnen overal weer die saaie, vooral donkerblauwe, regenjassen, poncho’s en pakken weer. Dat kan beter, fleuriger en hipper!

In de webwinkel van Happy Rainy Days vind je namelijk de hipste regenkleding voor dames, heren en kinderen. Wat ook erg fijn is, is dat er voor rolstoelgebruikers ook een regenponcho is ontworpen in dezelfde vrolijke kleuren.

Kortom de regenachtige dagen worden gewoon weer hip met zo’n vrolijk, kleurrijk regenpak van Happy Rainy Days!

(101 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Happy Rainy Days Regenjas

 • maandag, 25 oktober 2010 om 0:58
  Permalink

  Hele slechte produkten, knopen vallen er spontaan af. slecht gestikt, goedkoop geproduceerd en het ergste van alles: verschrikkelijke service, bijna geen service door het bedrijf Happy Rainy days. Absoluut veel te veel geld voor wat er wordt geleverd.

  • zaterdag, 16 april 2011 om 19:27
   Permalink

   Hi!
   Ik ben juist helemaal tevreden en mijn buurvrouw ook. Ik fiets al een jaar lang leuk en droog door de stad en Happy RainyDays had binnen 2 dagen de juiste jas geleverd. Daar kan H&M nog een puntje aanzuigen (daar wacht ik grrr soms wel 2 weken)…Ik raad juist iedereen Happy Rainy Days aan. Eindelijk een mooie jas! Nog nooit wat slechts gehoord.

   • zaterdag, 16 april 2011 om 19:32
    Permalink

    Oké! Ik heb zelf nog geen Happy Rainy Days jas, maar vind ze er wel super uit zien. Leuk om te horen dat het toch goed is.

 • woensdag, 8 december 2010 om 21:37
  Permalink

  Helemaal eens met de reactie van v.d. Hoever. Ik kreeg eerst een product toegestuurd die veels te groot was en doordat de maatlabel weggeknipt was, kon ik niet eens achterhalen welke maat. Uiteindelijk kreeg ik wel een kleinere maat in mijn maag gesplitst, want mijn maat was niet beschikbaar en ik kon geen geld terug ontvangen, omdat ik gebruik had gemaakt van een cadeaubon. Erg jammer van de slordige afhandeling en service!

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-13 No articles on this date.