Dwaalspoor door Loes Den Hollander

DwaalspoorDit boek heb ik eigenlijk in een ruk uitgelezen, ik zat snel in het verhaal en wilde eigenlijk wel weten hoe het met Lilian Dijkman afloopt, en wat is nu eigenlijk dat dwaalspoor? Aan het eind is dat wel duidelijk!

Lilian is bijna 25 jaar getrouwd met Rob, ze hebben een zoon Ivo. Lilian en Rob hebben geen goed huwelijk nadat zij zwanger is geraakt. Rob wilde pertinent geen kinderen, maar houdt desondanks enorm van zijn zoon, alleen neemt hij zijn vrouw dit kwalijk. Rob blijkt ernstig ziek te zijn en wordt geopereerd. Dit loopt zonder complicaties, echter opeens wordt hij toch dood gevonden in zijn bed. Het blijkt geen natuurlijke dood te zijn. Dan blijkt dat de secretaresse Lilian verdenkt ‘haar’ Rob te hebben vermoord en doet er alles aan om dit te voorkomen. Lilian zoekt steun bij haar date Bram, die ze gevonden heeft via een datingsite voordat Rob stierf. Blijft ze bij hem? Daarnaast lijkt het er op dat Rob zich ooit heeft ingeschreven op de datingsite en met Lilians vriendin Madeleine heeft aangepapt. Maar wat is allemaal waar kan je je vrienden wel vertrouwen?

Dwaalspoor is een literaire thriller die je echt op een dwaalspoor zet.

Titel: Dwaalspoor
Auteur: Loes den Hollander
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789061122296
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.