De Ideale Schoonzoon door Herman Koch

De ideale schoonzoon herman kochSoms doe je ergens aan mee en ben je het al lang weer vergeten dat je ergens aan mee gedaan hebt. Dat overkwam mij afgelopen zaterdag. Opeens plofte er een dikke enveloppe op de mat met er in het boek De Ideale Schoonzoon van Herman Koch. Ik bleek het boek te hebben gewonnen via Magazine Spoor, het NS magazine voor abonnementhouders. Altijd leuk en dit boek is perfect voor de korte treinreizen die ik maak.

De Ideale Schoonboek bevat namelijk columns die Herman Koch al vier jaar schrijft voor de Esta. Onderwerpen zijn gewoon de dagelijkse beslommeringen. Zijn vrouw, zoon, Spaanse schoonfamilie, vakantie, eten en het schrijven komen allemaal aan bod.

De korte individuele verhalen maken het daarom helemaal handig om het in mijn tas te stoppen voor het woon-werk verkeer wat ik met de trein maak.

Titel: De Ideale Schoonzoon
Auteur: Herman Koch
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789041416483
Genre: Roman
Winkelprijs: 10,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.