BVL Eau d’Été

BVL Eau de Été Zaterdag stond de postbode onverwachts weer voor de deur met een pakketje. Bleek ik een prijs te hebben gewonnen bij StyleToday met het stemmen op mijn favoriete producten op ‘Holland Beauty Awards’. In het pakketje zat een eau de toilette van 50 ml en bodylotion van 100 ml van het merk Bulgari ‘BVL Eau d’Été’, een zomers geurtje, maar dat kan ook best wel met deze herfstdagen gebruikt worden toch?

BLV Eau d’Eté is een frisse geur met accenten van onder andere munt, citoen, kaneel en amber. Het zit in een glazen fles met azuurblauwe tinten en een glinsterende azuurblauwe dop (net als het spiegelen van het water). BLV Eau d’Eté vind ik zelf eigenlijk best lekker en een fijne afwisseling op mijn lijfgeur DKNY.

Trouwens wist je dat Bulgari in 1884 is begonnen als juwelier in Italië?

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.