Yunomi Dove Kwartaalcadeau

Al een tijdje terug kwam ik de site Yunomi tegen, deze site was eigenlijk vroeger de site van Life & Cooking. Maar het programma stopte en Unilever ging daarom verder met de site onder de naam Yunomi. Op deze site kan je als gebruiker zelf artikelen toevoegen, spelletjes spelen waarmee je leuke prijzen kan winnen en allerlei andere artikelen en recepten vinden van de redactie van Yunomi.

Als je als gebruiker ingelogd bent dan kan je punten sparen door onder andere mee te doen aan spelletjes, vragen te beantwoorden over bepaalde producten, het maken van artikelen en het reageren op artikelen. Oké er zit een groot bedrijf achter, die dit marketing-technisch allemaal wil weten, maar soit. Als je namelijk 500 punten, zogeheten nomi’s, hebt gespaard dan kan je het kwartaalcadeau verwachten en eindelijk heb ik het op tijd bij elkaar gespaard en kreeg ik gisteren het kwartaalcadeau in huis.

Deze keer was het kwartaalcadeau een Dove Visiblepakket. Het bestond uit een Dove VisibleCare douchecrème renewing, een Dove Visible effects bodylotion en een Dove Visible effects handcrème. Allemaal fijne producten. Als extra zat er nog een fijne puff bij en een proefmonster van Omo klein & krachtig wasmiddel. Kortom het weekend begon vrijdag helemaal leuk met dit cadeautje van Yunomi. Nu afwachten tot het volgende cadeautje, een Andrelon-pakket!

Voor de Belgische lezeressen is er ook een Belgische Yunomi, met uiteraard ook de kwartaalcadeau’s!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.