Weleda Rose Mosqueta Hydraterende Crème

Weleda Rose Mosqueta Hydraterende CrèmeCrèmetjes, heerlijk als je er tegen kan. Zelf kan ik er niet zo goed tegen, een paar dagen gaat het goed en dan verschijnen er pukkeltjes en vlekjes, dus geen dag- en nachtcrème voor mij. Maar nu kreeg ik Weleda Rose Mosqueta hydraterende crème om uit te proberen. Een crème die je zowel als dag- en nachtcrème kan gebruiken, ideaal.

Weleda is een product wat met 100% natuurlijke producten werkt, die zoveel mogelijk ook nog eens biologisch geteeld zijn. De Rose Mosqueta lijn bestaat uit meer dan alleen de hydraterende crème, maar ook uit onder andere een oogcontourcrème, een reinigingsmelk en gezichtsolie. De hydraterende crème ruikt heel licht naar rozen. Het is een niet vettige crème, trekt snel in en geeft een fris gevoel. Tot op heden heb ik nog geen last gehad van deze crème, dus in de toekomst zal ik vaker gebruik maken van een Weleda gezichtsverzorgingsproduct.

De Weleda Rose Mosqueta hydraterende crème zit in een tube van 30 ml en kost 14,45.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.