Shopaholic & Baby door Sophie Kinsella

Shopaholic & Baby sophie kinsellaNa een young adult toekomst roman, een aantal literaire thrillers en een literaire roman was het even tijd voor iets lekker luchtigs uit de chicklit collectie. Het werd Shopaholic & Baby van Sophie Kinsella. De eerste drie boeken had ik al gelezen uit deze serie en het werd hoog tijd om deze ook te lezen, aangezien de nieuwe ‘Mini Shopaholic’ al weer in de winkels ligt.

In Shopaholic & Baby is Becky Brandon zwanger van haar eerste kind, en ook dat betekend shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Maar ook kijken wie is de beste verloskundige en zo komt ze bij de beroemde Venetia, verloskundige van de sterren. Bij de eerste afspraak blijkt al dat haar man, Luke, haar nog van vroeger kent, en ze zijn zelfs een liefdeskoppel geweest. Kortom dit zorgt voor enorme spanningen. Gaat Luke echt vreemd met Venetia of is er iets anders aan de hand?

Ook gaat het niet goed met het bedrijf waar ze werkt, en om dat uit een faillissement te halen bedenkt ze een geweldig plan, alleen gaat het werken? Ondertussen zijn ze op zoek naar een groter huis, ze vinden het alleen zijn er kapers op de kust en Becky doet er echt alles aan om de verkopers aan hun zijde te houden. Kunnen ze straks met de baby verhuizen naar hun droompaleis? En wat wordt de baby eigenlijk een jongen of meisje, Becky wil het weten, Luke niet maar komt Becky er achter voordat het geboren wordt?

Kortom weer een lekker luchtig boek van Sophie Kinsella!

Titel: Shopaholic & Baby
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789044317558
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 10,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.