Ritter Sport Tas

rittersport chocolade boodschappentasDeze tas had ik al overal gezien, maar nergens tegengekomen, tot ik een broodje ging halen bij het verswinkeltje naast mijn werk. Daar stond het de enige echte Ritter Sport tas. Een shopper met allemaal verschillende wikkels van chocoladerepen van Ritter Sport. Je krijgt er spontaan trek van als je er al naar kijkt. De tas heeft trouwens binnenin een extra ‘binnentas’, als bescherming tegen de wikkels. Deze tas is echt voor een chocoladeliefhebber.

Een Duitse vrouw is op het idee gekomen om zelf deze tas met chocoladewikkels te maken. (jammer genoeg is er geen link meer met de beschrijving)

(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-09-24 No articles on this date.