Philips Livingcolours Mini

Philips Livingcolours MiniVorige week kon je de Philips Livingcolours mini bij de Albert Heijn kopen, tegen inlevering van 3000 Airmiles kreeg je 30 euro korting. Leuke aanbieding dan, want deze ledlamp stond al heel hoog op het verlanglijstje.

De Philips Livingcolours mini is een ledlamp die 256 verschillende kleuren kan geven, voor elke sfeer is er dus wel een kleur. Door een rode, groene en blauwe led steeds weer anders te combineren krijg je weer een andere kleur. De bediening gaat door middel van een tiptoets. De bediening is best wel makkelijk: steek de adapter in het stopcontact, kies een kleur op de kleurencircel en voila. Wil je alle kleuren afwisselend zien, dan druk je 5 secondes op de I en de kleuren veranderen automatisch. Zelf is de Philips Livingcolour mini in 4 kleuren te krijgen namelijk glossy wit, glossy zwart, zilver en kopergoud.

Nu het weer steeds vroeger donker wordt is deze lamp een goede sfeermaker in huis. Zoals bij een tv-avond of bijvoorbeeld bij een intiem diner thuis. Overigens je kan de Philips Livingcolours mini niet in de badkamer of keuken gebruiken.

Bekijk hieronder een infomercial van de Philips Livingcolour mini:

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.