D’r Uit! door Muriel Maas & Kim Van Der Loo

D'r Uit! - Muriel Maas & Kim Van Der LooSoms wikl je dat wel, gewoon even eruit eventjes ergens anders zijn. Maar ja dan valt de vraag? Waar wil je naar toe? Geen idee. Met het boekje D’r Uit van Muriel Maas en Kim Van Der Loo kom je wel op idee. In D’r Uit! geven zij tips, ideeën voor plekjes die je binnen 4 uur kan bereiken en waar je je even in een andere wereld voelt.

Zo zie je de beste tips met kids in Zuid-Limburg, Zeeland en Rhonda, weet je welke winkeltjes je echt moet zien tijdens het shoppen in Antwerpen, Valencia of Reykjavik, krijg je romantische ideeën voor Texel, Nieuwpoort en IJsland, ga je cultuur snuiven in Rotterdam, Edinburgh en Granada en laat je je culinair verwennen in Maastricht, in de Provence en op Sicilië.

D’r Uit! is een vrolijk boekje, met leuke illustraties, mooie foto’s en lekker veel tips en ideeën om gewoon even lekker ergens anders te zijn. O ja en aan de kaft zitten nog een aantal ansichtkaarten, dus kan je ook nog eens een kaartje sturen!

Titel: D’r Uit! Binnen 4 uur in een andere wereld
Auteur: Muriel Maas & Kim Van Der Loo
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789081091756

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.