De Vlucht door Suzanne Vermeer

De vlucht suzanne vermeerIn de boekwinkel zag ik verschillende titels van Suzanne Vermeer staan. Zelf kende ik deze schrijfster nog niet en was benieuwd en heb het boek ‘De Vlucht’ gekocht, een literaire thriller.

Het boek gaat over de stewardess Dagmar. Zij wordt door haar vriend het huis uit gezet, al haar vrienden raakt ze kwijt en door valse aangifte wordt ze ook nog eens twee weken geschorst van haar werk. Uit noodzaak logeert ze een tijdje bij haar ouders in Utrecht. Daar komt ze een oude vriendin van vroeger tegen. Zij is reisleidster in Mallorca en vraagt haar of ze langs komt, even uitrusten in een all-in hotel. Al snel komt Dagmar er achter dat de reisleidster in een gevaarlijk zaakje zitten en niet veel later wordt haar vriendin vermoord en is een andere reisleidster zwaargewond. Wie zit er achter? Wat speelt er? Is iedereen wel te vertrouwen? Is het niet thuis in Nederland dan is het wel op Mallorca.

Het boek leest snel weg, misschien iets te simpel al was het begin ietwat verwarrend. Sowieso ben ik na het lezen van dit boek wel benieuwd wat Suzanne Vermeer nog meer kan. Het plot was namelijk niet echt voorspelbaar.

Titel: De Vlucht
Auteur: Suzanne Vermeer
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789022996089
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 10,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “De Vlucht door Suzanne Vermeer

 • maandag, 15 november 2010 om 18:04
  Permalink

  Het boek leest snel weg, misschien iets te simpel al was het begin ietwat verwarrend.
  -x-
  Wanneer had je het idee dat het verhaal echt begon?

  • maandag, 15 november 2010 om 18:17
   Permalink

   t is al weer een tijdje terug dat ik dit boek heb gelezen, maar ik had het idee dat het boek echt een beetje duidelijk werd toen de tekenen kwamen dat ze ontslagen zou worden. Daarna begon ik het beter door te krijgen wat het ‘verwarrende’ er in het begin er mee te maken had.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
 • 2017-12-13 No articles on this date.