’t Ezelsoor – Amersfoort

't Ezelsoor - AmersfoortSoms moet je gewoon niet door de geijkte winkelstraten lopen, maar ook eens een ander straatje nemen en dan kom je vaak de meest leuke en aparte winkels tegen. Zo kwam ik ook deze tweedehands boekenwinkel tegen ’t Ezelsoor. De winkel staat helemaal vol met uiteraard boeken, van literatuur, thrillers, kookboeken en noem maar op. Daarnaast kan je er ook strips vinden, tweedehands spellen en veel kaarten van onder andere Art Unlimited.

Zelf heb ik ook een aantal boeken gescoord, gelezen tuurlijk, maar wel goedkoper dan in de ‘normale’ boekwinkel en boeken geef je toch ook een tweede kans? Zeker een bezoekje waard als je van lezen houdt en toevallig in Amersfoort bent.

’t Ezelsoor
Achter de Arnhemse Poortwal 21
3811 LX Amersfoort

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.