Maak je eigen tijdschrift!

Maak je eigen tijdschrift! JilsterNu kan je je eigen tijdschrift of zelfs glossy maken, met onderwerpen die je interesseren of een tijdschrift voor een bijna getrouwd stel, voor iemand die afscheid gaat nemen of noem maar een ander jubileum op. Via de site Jilster.nl kan je je eigen tijdschrift samenstellen, bestellen en je krijgt een code voor publicatie op je site of krijgt je eigen Hyves gadget.

Via de online editor kan je naar hartenlust je eigen ontwerp samenstellen. Dit kan volgens een voorbeeld maar je kan het ook helemaal zelf ontwerpen. Je zoekt leuke plaatjes, maakt leuke teksten, geeft kleur en andere lettertypes aan teksten, verzint achtergronden. Kortom je bent van A tot Z bezig met het ontwerpen van je eigen tijdschrift. Lekker online fröbelen dus. Dit hoef je ook niet alleen te doen, als hoofdredacteur kan je andere mensen uit nodigen die ook ‘redactiewerk’ voor het tijdschrift kunnen uitvoeren. Is het tijdschrift zoals je het wenst kan je het laten drukken. Hiervoor worden verschillende tarieven gevoerd, want hoe dik is je magazine, welk soort papier wil je en hoeveel magazines wil je.

Het is enorm leuk om een tijdschrift te maken, het kost wel veel tijd, maar het is zo leuk om je eigen tijdschrift te zien groeien! Zelf heb ik het Brutsellog Magazine gemaakt, een kooktijdschrift. Hieronder kan je bladeren door mijn zelfgemaakte tijdschrift!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.