Dove VisableCare

Dove VisableCareNa de vakantie lag er een briefje in de bus dat er een pakketje voor mij was wat ik kon afhalen bij de postbalie. Geen idee wat het eigenlijk was, tot ik mijn email las en bleek dat ik geselecteerd was voor het Vrouw Testpanel. Ik mocht Dove VisableCare douchecrème uitproberen. Altijd fijn. Bij het uitpakken bleek het een grote fles van 400 ml te zijn, helemaal lekker.

In de VisableCare lijn zijn er 3 varianten, de renewing, brightening en softening. Dove zegt zelf op hun site dat de nieuwe NutriumMoisture technologie in 3 weken voor een zichtbare verbetering zorgt. Zelf heb ik de renewing getest en wat opvalt is dat de douchecrème ook echt de beloofde crème is. Het is een fijne dikke substantie, die ruikt naar een crème, een niet echt hinderlijke geur. De crème schuimt fijn en smeert goed in. Of het een merkbare verbetering is qua huid? Eigenlijk is dat moeilijk te beoordelen, ik heb niet zo’n probleem huid (ik kan alleen niet tegen bepaalde douchegels). Van deze douchecrème kreeg ik geen trekkerige huid, of dat het opeens veel droger aanvoelt dan normaal. Kortom een fijne douchecrème, maar dat waren we al van Dove gewend.

Dove VisableCare 400 ml 5,29 en 200 ml 3,19.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.