De Co-Assistent


Vanaf 6 september is alweer het vierde seizoen van De Co-Assistent te zien op Net 5. In de hoofdrol nog steeds Hannah Verboom (Elin), maar zij krijgt in dit seizoen concurrentie van Anna Drijver (Anouk). Wie wordt de populairste co? Ook eindigt bijna de co-schappen voor Elin, Marjolein en Hugo. Dat betekent keuzes maken. Elin heeft inmiddels een relatie met arts-assistent Ro en ook Marjolein heeft nog steeds een aan-uit relatie met dokter Verstraeten. Mo krijgt nog steeds alle rotklusjes en Thomas keert weer terug van zijn wereldreis boordevol nieuwe idee├źn en plannen. Andere nieuwe gezichten in de Co-Assistent zijn Steef, nieuwe co-assistent en Fons, de regelneef achter de balie.

De Co-Assistent wordt uitgezonden maandag om 21:30 na Grey’s Anatomy op Net 5. De Co-Assistent is gebaseerd op een boek van Anne Hermans.

Bekijk hieronder de leader van De Co-Assistent.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.